Schenking

De waarde van een postzegelverzameling is door het dalend aantal verzamelaars en het ongeldig verklaren van de zegels met Gulden aanduiding flink gedaald. Dit betekent niet dat een verzameling waardeloos is. U kunt er altijd andere verzamelaars blij mee maken.

Heeft u nog postzegels of een verzameling liggen waar u niets mee doet en verkopen aan de handel weinig oplevert of voorkeur heeft? U kunt deze verzameling ook schenken aan Postfris ’68. U maakt hier de vereniging en de leden van Postfris ‘68 blij mee. De schenking wordt geveild ten bate van de vereniging. Zo draagt uw schenking bij aan het voortbestaan van Postfris ‘68 en de leden kunnen hun verzameling uitbreiden.

Postfris ’68 heeft geen winstoogmerk en staat geheel ten bate van de leden. Door de schenkingen van afgelopen jaren hebben we onze bibliotheek met catalogi kunnen vernieuwen en uitbreiden. Door de schenkingen kunnen ook de stijgende kosten worden gedekt en kan de contributie laag blijven.

Overweegt u de verzameling te schenken aan ons, neem dan contact op via het contact formulier of met de secretaris (06-41191128), of kom lang op een van onze verenigingsavonden of postzegelbeurzen.

Laatste wijziging: 9.6.2020