Bijeenkomst mei 2011

Tijdens de bijeenkomst van 17 mei a.s. zal de heer Bas Kee een lezing houden over de PRICcode. De PRICcode wordt door TNT Post gebruikt om brieven te sorteren. Vaak kun je die code op brieven vinden. Het zijn kleine veelal rode streepjes. Om zo’n code vast te stellen worden de postcode en het adres electronisch gelezen. Nu is het door al die handschriften vrij lastig om door een computer de code geheel automatisch te laten bepalen. De stappen, die door de computer worden genomen en de resultaten daarvan worden ook op de brief gedrukt. TNT Post kan aan de hand van die resultaten het proces weer verbeteren. Hoe dat nu allemaal gaat en hoe die codes en resultaten er uit zien zal Bas u graag aan de hand van een aantal voorbeelden laten zien. Maar hij kan er ook ontzettend enthousiast over vertellen.

Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.