Vleuten, de Meern Oproep poststukken.

Om de geschiedenis van de postkantoren in Vleuten De Meern op papier te zetten en hierover een artikel te maken ben ik op zoek naar stukken die in deze kantoren zijn afgestempeld. Ook andere documenten zijn welkom. Als u deze zaken zelf wilt behouden kan ik de stukken scannen en digitaal opslaan.
Het is mij een uitdaging om deze geschiedenis in kaart te brengen. Om hierbij extra ondersteuning te krijgen heb ik hulp gevraagd bij het museum voor Communicatie in Den Haag. Ook ga ik de hulp inroepen van de historische vereniging in Vleuten De Meern. Ik hoop dat dit leidt tot een mooi artikel in onze nieuwsblad en misschien wel een lezing.
Graag uw reacties naar: Jan Sangers, Alendorperweg 39, 3451 GK Vleuten; of telefoon 030-6771442; of email jansangers@hetnet.nl.
Iedere goed leesbare afstempeling van Vleuten of De Meern is zeer welkom.

Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.