De Nieuwsbrief en Kavellijst zijn weer beschikbaar

De Nieuwsbrief en Kavellijst voor onze bijeenkomst van 17 februari 2015   kunt u weer lezen op de website. Een veiling van 150 kavels met heel fraaie en bijzondere kavels. Zoals vorige maand al gemeld hebben we een grote partij poststukken ontvangen en deze maand beginnen we met het veilen van losse stukken en pakjes poststukken. De verzameling poststukken uit de militaire omgeving is van bijzondere waarde en als we de catalogi mogen geloven ook van grote geldwaarde. De liefhebbers van oude poststukken komen met deze kavels echt aan hun trekken. Maar ook de postzegelverzamelaars komen niets tekort kijkt u maar eens rond op de kavellijst. En zoals altijd heten wij u dan ook weer, op onze volgende bijeenkomst, van harte welkom. Tot 17 februari.

Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.