Nieuwsbrief september 2015 beschikbaar

De Nieuwsbrief van september 2015 is beschikbaar. Klik hier om hem te lezen.

In de Nieuwsbrief een aankondiging over een nieuwe postzegelhandelaar voor onze club, die voor de leden meteen een leuke introductie aanbieding in petto heeft, postgeschiedenis van Vleuten en de Meern uitgeplozen door Jan Sangers, postzegelpuzzeltjes opgelost door Jan en Ton, een nieuw bankrekeningnummer voor het rondzendverkeer, gezochte kilowaar voor een goed doel, gezochte rondzendboekjes voor het rondzendverkeer en een overzicht van data van evenementen in de regio. Kortom het lezen zeker waard.

Op de bijeenkomst van 15 september, de eerste van het nieuwe seizoen, onze eigen stuiverboeken, een pracht veiling met leuke stukken, veel postzegels, veel contacten, lekkere koffie en niet te vergeten de verloting met als hoofdprijs een nieuwe catalogus Nederland.
En ook zal dan bekend worden gemaakt, wie de nieuwe postzegelhandelaar is. Dat belooft dus een boeiende avond te worden!!

Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.