In Memoriam: Jos Boss

Op 20 maart jl. is onze voorzitter Jos Boss overleden. Jos werd op 5-11-1993 lid van Postfris ’68. Al snel was zijn betrokkenheid bij onze vereniging bekend. Toen in 2007 de toenmalige rondzendleider aangaf dat hij zou gaan stoppen met zijn rol als rondzendleider, was Jos diegene die aangaf dit wel te willen doen. Dat leidde ertoe dat Jos in 2008 toetrad tot het bestuur van onze vereniging als rondzendleider. Nadat hij een vijftal jaren had opgetreden als rondzendleider werd Jos in 2013 door het bestuur gekozen tot voorzitter.

Naast dat Jos een levensgenieter was wist hij heel goed hoe hij Postfris ’68 wilde leiden. De bestuursvergaderingen en verenigingsavonden kenmerkten zich door de ontspannen wijze waarop deze werden geleid, zonder dat hij zijn doelen uit het oog verloor.

Wij zijn heel dankbaar voor de Jos zijn inzet als voorzitter, rondzendleider en lid. Wij zullen Jos met zijn inbreng en altijd goede humeur binnen Postfris ’68 heel erg missen. Wij wensen de familie heel veel kracht en sterkte te wensen om dit verlies te kunnen dragen.

Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.