Verenigingsavond van 20 oktober gaat niet door!

Wij, als bestuur, hadden goede hoop dat Corona langzaam op de terugtocht was en dat de wereld zachtjes aan weer een klein beetje normaal zou worden. We hadden, samen met enkele leden, alweer plannen klaarliggen voor een leuke invulling van de verenigingsavond van oktober. Maar helaas nu zijn wij verdrietig, want we hebben de laatste weken moeten constateren dat Corona weer in volle hevigheid aan het oprukken is en dat de overheid nieuwe en aangescherpte maatregelen heeft genomen. Omdat het grootste gedeelte van onze leden tot de meest kwetsbare groep behoort en het risico van besmetting te groot wordt, hebben we met pijn in ons hart moeten besluiten dat de verenigingsavond van 20 oktober niet door kan gaan.

We hebben onze plannen voor een leuke invulling van de verenigingsavond jammer genoeg even in de ijskast moeten zetten, maar gaan natuurlijk door met datgene wat we al opgezet hebben zoals de schriftelijke veiling, het uitwisselen van de kratten met stuiverboeken, de rondzending en de ladderprijsvraag.

Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.