Verenigingsavond 21 september gaat door!

Dinsdagavond 21 september is het weer mogelijk een verenigingsavond te houden. U bent dus weer van harte welkom! Wij bieden u een kopje koffie of thee aan en onder het genot daarvan kunt u zittend op veilige afstand bijkletsen, de stuiverboeken inzien, een rondzending inkijken, meedoen met de veiling en meedoen met de loterij met extra mooie prijzen. Stampie zal op de hele avond aanwezig zijn om u weer te kunnen voorzien van uw postzegelbenodigdheden en uw bestellingen op te nemen.

Helaas is de wereld nog lang niet normaal en dienen we ons aan diverse maatregelen te houden. We zetten ze hieronder even op een rijtje en we verwachten van u dat u zich op de avond houdt aan onze aanwijzingen en die van de medewerkers van de Schalm.

Waar dient u zich aan te houden:

  • Omdat het aantal plaatsen beperkt is (ivm 1,5 meter 25 en vol=vol) dient u zich van te voren aan te melden. Dat kan per email: secretariaat.postfris68@gmail.com of janny@vierbergen.nl , telefonisch: 030-2881087 of  06-26062264 tevens Whatsapp.
  • Heeft uw klachten blijf dan thuis en meldt u even af zodat wij iemand die op de wachtlijst staat alsnog een plezier kunnen doen.
  • Bij binnenkomst (aanbellen) de handen desinfecteren. De middelen staan op de balie.
  • Houdt bij alles wat u onderneemt 1,5 meter afstand tot anderen.
  • De zaal betreden via de zijingang bij het toneel en een zitplaats zoeken.
  • Graag zo min mogelijk lopen.
  • Toiletbezoek kan alleen op het invalidentoilet in de hal. De overige toiletten zijn afgesloten. Na gebruik van het toilet dient de gebruiker de contactoppervlakken te desinfecteren met de aanwezige reinigingsdoekjes.
  • Gebruik bij stuiverboeken en rondzendboekjes een (eigen)pincet.
  • De bar is open. Afrekenen per pin of contant (bij voorkeur gepast).
  • En nogmaals: houd bij alles wat u onderneemt 1,5 meter afstand tot anderen en volg de aanwijzingen op van het personeel van de Schalm en van het bestuur. Houden we ons daar niet aan dan kan de vereniging een flinke boete krijgen.
Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.