Verenigingsavond met Jubileumveiling

De komende verenigingsavond dinsdag 16 mei is de jubileum veiling in verband met ons 55 jarig bestaan. Deze keer zijn in de veiling een aantal zeer bijzondere kavels. Bij de veiling is deze keer alleen mogelijk voor leden om mee te bieden, omdat een aantal kavel een zeer gunstige inzet hebben. De stuiverboeken staan klaar om doorgesnuffeld te worden en Stampie is aanwezig voor alle postzegelbenodigdheden. Ook kunnen de catalogi van de bibliotheek kunnen weer ingezien of geleend worden. U Bent nog geen lid, maar nieuwsgierig, kom een keer vrijblijvend kijken. Wilt u meer informatie over postzegels of wilt u iets laten taxeren? Dan bent u ook van harte welkom vanaf 19:00 in de Schalm in De Meern.

De nieuwsbrief en veilinglijst van mei staan online. De nieuwsbrief kunt u hier vinden

De veilinglijst kunt u hier downloaden.

Deze keer zijn ook foto’s beschikbaar van de kavel in de jubileumveiling.

Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.