Kom langs op de postzegelbeurs met tentoonstelling op 11 november.

Op zaterdag 11 november organiseert postzegelvereniging Postfris ’68 een postzegelbeurs. Dit jaar bestaat Postfris ’68 55 jaar en ter gelegenheid hiervan is er ook een postzegeltentoonstelling. Op deze tentoonstelling zijn bijzondere verzamelingen te bewonderen. Heeft u interesse voor het verzamelen van postzegels op thematisch gebied of van verschillende landen? Dan kunt u bij onze postzegelbeurs terecht voor nieuwe aanwinsten voor uw verzameling. Ook kunt u met mede verzamelaars van gedachten wisselen over de achtergronden van uw verzamelgebied. Er is ruime gelegenheid tot kopen, verkopen, of ruilen. Ook voor een vrijblijvend advies en taxatie van uw postzegelverzameling kunt u op de beurs terecht.

De postzegelbeurs met tentoonstelling wordt gehouden in De Schalm, Oranjelaan 10, De Meern. De zaal gaat 11 november open om 9.00 uur en we stoppen om 14.30 uur. Gratis toegang en parkeren. Voor informatie of het huren van een tafel kunt u bellen of mailen, telefoon 0630690519, email: secretariaat.postfris68@gmail.com

Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.